Βάμματα

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

 • Ένα πολύ αποτελεσματικό βότανο για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, λειτουργεί αγχολυτικά και καταπραΰνει το νευρικό σύστημα ανακουφίζοντας από την ένταση και το στρες, βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα και βοηθά στην καλύτερη πέψη. Ακόμη, βοηθάει στην πνευματική διαύγεια κρατώντας το μυαλό καθαρό και ξεκούραστο.

  50ml

 • Το πεντάνευρο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Αποκαθιστά τους κατεστραμμένους ιστούς, επουλώνει τους μώλωπες και τα σπασμένα οστά και σταματά άμεσα την αιμορραγία. Βελτιώνει παθήσεις του αναπνευστικού (βήχα, βρογχίτιδα, βρογχικό άσθμα) και είναι διουρητικό και ωφέλιμο στη διάρροια, την δυσκοιλιότητα, την κολίτιδα, τα πεπτικά έλκη και το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

  50ml

 • Πρόκειται για ένα βάμμα με αντισηπτικές ιδιότητες για το ουροποιητικό σύστημα. Είναι τονωτικό διουρητικό, αποτελεί ελιξίριο κατά του προστάτη και ενισχύει το ανδρικό γεννητικό σύστημα. Σε περιπτώσεις διόγκωσης του προστάτη έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Ωφέλιμο και για την εξισορρόπηση των ανδρικών και γυναικείων ορμονών.

  50ml

 • Οι ευεργετικές ιδιότητες του υπερικού είναι πολλές. Είναι ωφέλιμο για την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος καθώς έχει αντιική και αντιβακτηριακή δράση, καταπολεμά τον ιό Epstein-Barr της λοιμώδους μονοπυρήνωσης και είναι ιδανικό εμμηνορροϊκό εμποδίζοντας τις συσπάσεις των μυών  της μήτρας. Επίσης, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης (εξαλείφει τις εξάψεις, τις εφιδρώσεις και την ταχυπαλμία) και βοηθάει πολύ στην αγχώδη διαταραχή και την κατάθλιψη αφού σταθεροποιεί τη διάθεση και τα συναισθήματα. Είναι κατάλληλο και για την αϋπνία και το στρες με τις ηρεμιστικές ιδιότητες που διαθέτει.

  50ml