Λάδι Μαυρίσματος

Λάδι Μαυρίσματος

λαδι_μαυρίσματος

Το ελαιόλαδο και το καροτέλαιο συμβάλλουν με τις βιταμίνες τους στην ανανέωση και ανάπλαση της επιδερμίδας, καθυστερώντας την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης και χαρίζοντας παράλληλα ένα απαλό μαύρισμα. Σ’ αυτά προστίθεται το λάδι καρύδας με τα αντιοξειδωτικά του στοιχεία που διεισδύουν στις πιο βαθιές στιβάδες της επιδερμίδας. Το κολοκυθέλαιο προστατεύει το δέρμα από την μόλυνση του περιβάλλοντος και το έλαιο καλέντουλα αποτελεί μία εξαιρετική αντιγηραντική θεραπεία για το δέρμα.

Λάδι σώματος από έλαια για φυσικό μαύρισμα. Μία ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση από λάδι καρύδας, βιταμίνη Ε και καροτέλαιο ενισχύει το δέρμα σας, χαρίζοντάς του χρυσαφένιο χρώμα μεγάλης διάρκειας. Αφήνει μία απαλή και μεταξένια αίσθηση, ενώ απορροφάται εύκολα, χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Απλώνουμε μία ποσότητα στο σώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας και επαναλαμβάνουμε μόλις απορροφάται από την επιδερμίδα.

Βάρος 205 g

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Μία μοναδική περιποίηση για το δέρμα από φυσικά συστατικά, χωρίς να το επιβαρύνετε από την επίδραση των χημικών ουσιών που περιέχονται σε άλλα προϊόντα μαυρίσματος. Η εξαιρετική σύνθεσή του επιταχύνει τη διαδικασία του μαυρίσματος, δημιουργώντας ένα χρυσαφένιο χρώμα ενώ η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης.

Οδηγίες Χρήσης

Απλώνουμε μία μικρή ποσότητα στην επιθυμητή περιοχή και κάνουμε απαλό μασάζ, επαναλαμβάνουμε όσες φορές επιθυμούμε.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ